OVER ONS

Wie?

Jan en Christel vormen de basis van dit bedrijf. Samen met het ganse team wordt er elke dag opnieuw gezorgd voor een uitstekende kwaliteitsgarantie voor zowel de groenten als het fruit. Onze  groenten worden op een zo milieubewust mogelijke manier geteeld en steeds vers geoogst. Hierdoor zijn onze groenten dan ook van een uitstekende kwaliteit.  Daarbovenop garanderen we een super voordelige prijs.  Sinds 2002 staan wij met onze verse groenten en kwaliteitsfruit op wekelijkse markten in onze buurt. Ondertussen zijn het al 9 wekelijkse markten. Twee keer per week is de winkel open. Het keurfruit gaan we 5 keer per week zelf uitkiezen rechtstreeks bij de boeren, veilingen en importeurs. Bijna elke dag van de week wordt er fruit ingekocht om de versheid en de kwaliteit te garanderen. Hierbij wordt ook alle fruit steeds geproefd en gekeurd vooraleer het wordt aangekocht.

Ontstaan?

We zitten ondertussen aan de 3de generatie, het is allemaal begonnen in de jaren 50. Jos dillen en Ida Van Dessel hadden een landbouwbedrijf gecombineerd met buitengroenten. Hieruit is dan ook Tuinbouwbedrijf Dillen ontstaan.
Jan Dillen en Christel Van Nuffelen zijn begonnen als buitenhoveniers met busselwortelen, struikboontjes en lente-uitjes. Waarna ze in 1987 zijn overgeschakeld op het kweken van vleestomaten in serres. Sinds 2002 zijn we dit gaan combineren met de wekelijkse markt van Heist-o/d-berg. Eerst zijn we begonnen met de verkoop van tomaten en komkommers, daarna is het assortiment steeds uitgebreid. In de loop der jaren zijn er ook markten bijgekomen. Ondertussen zijn het er al 9 en doen we ook aan thuisverkoop.